Teaching Vocabulary - List of Nouns

Judul: Teaching Vocabulary - List of Nouns Penulis: hari sutjiono Rating: 4.7 Deskripsi:Contoh Soal TOEFL - TOEIC dan Kunci Jawabannya

Bookmark and Share
1. n. pasture; scope; extent; field; domain; assortment

(a) campaign
(b) number
(c) range
(d) retrieval

2. n. act of providing; act of offering; work; labor; function; role; offer

(a) service
(b) compatible
(c) technique
(d) residence

3. n. strong feeling or idea left by an experience; effect; vague memory

(a) downturn
(b) temper
(c) intention
(d) impression

4. n. lane; path; signs; trails; channel

(a) track
(b) gathering
(c) canvass
(d) difference

5. n. one of the two periods of an academic year (usually 15-18 weeks)

(a) semester
(b) grain
(c) supervisor
(d) petrol

6. n. opposite of child; a grown-up; a mature person

(a) profusion
(b) style
(c) repair
(d) adult

7. n. cork; stopper; electrical connector; block; advertisement

(a) lasting
(b) ranches
(c) plug
(d) head

8. n. opposite; contrary; back side; rear; setback; defeat

(a) interior
(b) characteristic
(c) reverse
(d) recognition

9. n. ability to reason and understand; cleverness; brilliance; information

(a) intelligence
(b) task
(c) society
(d) pushy

10. n. expansion; branch of a telephone network; supplement; reprieve

(a) extension
(b) maintenance
(c) meaning
(d) erasure


check you score :

1.c 2.a 3.d 4.a 5.a 6.d 7.c 8.c 9.a 10.a

{ 0 comments... Views All / Send Comment! }

Post a Comment