Increase Vocabulary - English Verbs Nouns

Judul: Increase Vocabulary - English Verbs Nouns Penulis: hari sutjiono Rating: 4.7 Deskripsi:Contoh Soal TOEFL - TOEIC dan Kunci Jawabannya

Bookmark and Share
1. v. to believe; to have faith in; to supply goods by deferred payment

(a) adopt
(b) list
(c) credit
(d) respond

2. v. to jumble; to mix together confusedly; to clamber; to climb on all fours

(a) lease
(b) resume
(c) scramble
(d) collate

3. v. to store in a large building

(a) amount
(b) warehouse
(c) appreciate
(d) inflict

4. n. fuel made from carbon; cinder; ember

(a) coal
(b) hyphen
(c) completion
(d) command

5. v. to agree; to harmonize; to coincide; to collaborate; to consent

(a) discover
(b) cart
(c) compete
(d) concur

6. n. deletion; negligence; failure; default

(a) omission
(b) necessary
(c) experiment
(d) adverse opinion

7. v. to vouch for; to give a warranty; to assure; to promise

(a) guarantee
(b) profit
(c) foresee
(d) exclude

8. n. safeguard; something used to avert an unwanted situation

(a) royalties
(b) preventive
(c) page
(d) trail

9. n. briefcase; attache case; list of securities and stocks

(a) solace
(b) serve
(c) portfolio
(d) refusal

10. v. to conduct; to guide; to direct; to influence

(a) evict
(b) spread
(c) lead
(d) amend

check you score :

1.c 2.c 3.b 4.a 5.d 6.a 7.a 8.b 9.c 10.c

{ 0 comments... Views All / Send Comment! }

Post a Comment