Improving Vocabulary - English Verb Noun Adjective

Judul: Improving Vocabulary - English Verb Noun Adjective Penulis: hari sutjiono Rating: 4.7 Deskripsi:Contoh Soal TOEFL - TOEIC dan Kunci Jawabannya

Bookmark and Share
1. v. to speak out; to move into a position of readiness and availability

(a) remit
(b) average
(c) fee
(d) deploy

2. v. to organize according to importance

(a) prioritize
(b) incur
(c) adjourn
(d) induce

3. n. employees working in an organization; personnel; crew; team

(a) trust
(b) canvass
(c) commercial
(d) staff

4. v. to establish; to construct; to base; to provide a foundation

(a) bottom
(b) devise
(c) pursue
(d) perfect

5. n. obstacle; misfortune; something which hinders progress

(a) leakage
(b) framework
(c) debate
(d) setback

6. adj. not capable

(a) collateral
(b) transcendent
(c) homebound
(d) unable

7. n. progression of steps; table of graduated rates; system of marks used for measuring

(a) preventive
(b) globe
(c) lawsuit
(d) scale

8. n. creator; craftsman; skilled workman

(a) purchase
(b) artisan
(c) difference
(d) overdraft

9. v. to separate from others; to segregate

(a) submit
(b) cure
(c) appreciate
(d) insulate

10. v. to build; to create; to design; to grow

(a) sense
(b) debate
(c) house
(d) develop

check you score :

1.d 2.a 3.d 4.a 5.d 6.d 7.d 8.b 9.d 10.d

{ 0 comments... Views All / Send Comment! }

Post a Comment