Improve Your Vocabulary - Noun Lists

Judul: Improve Your Vocabulary - Noun Lists Penulis: hari sutjiono Rating: 4.7 Deskripsi:Contoh Soal TOEFL - TOEIC dan Kunci Jawabannya

Bookmark and Share
1. n. person who holds a money order

(a) viewpoint
(b) labor
(c) bearer
(d) scanner

2. n. skill; talent; aptitude; capacity; power

(a) ability
(b) debt
(c) thoroughness
(d) rear

3. n. act of forgiving; discharging; dispatching

(a) remit
(b) skirting
(c) offender
(d) switchboard

4. n. reduction; curtailing; decrease

(a) quality
(b) demeanor
(c) cutback
(d) tackle

5. n. act of shedding; act of taking away; elimination; ejection; dismissal

(a) removal
(b) feedback
(c) update
(d) competition

6. n. heaviness; unit of mass; pressure; importance; influence

(a) weight
(b) predisposition
(c) commentary
(d) overview

7. n. behavior; conduct; bearing; appearance

(a) demeanor
(b) turnover
(c) pie
(d) expertise

8. n. adequate amount; sufficient degree

(a) dispatch
(b) enough
(c) accident
(d) purpose

9. n. point of view; perspective

(a) square
(b) downturn
(c) angle
(d) conservative

10. n. money paid for the use of property; property that is leased; act of leasing

(a) management
(b) rental
(c) dispute
(d) elaboration

check you score :

1.c 2.a 3.a 4.c 5.a 6.a 7.a 8.b 9.c 10.b

{ 0 comments... Views All / Send Comment! }

Post a Comment