ESL English Vocabulary - Examples of Verbs Nouns Adjectives

Judul: ESL English Vocabulary - Examples of Verbs Nouns Adjectives Penulis: hari sutjiono Rating: 4.7 Deskripsi:Contoh Soal TOEFL - TOEIC dan Kunci Jawabannya

Bookmark and Share
1. v. to seize; to capture; to possess; to contract

(a) take
(b) contract
(c) machine
(d) jeopardize

2. v. to render insusceptible to a disease by inoculating

(a) sort
(b) vaccinate
(c) diversify
(d) span

3. v. to turn into profit; to generate revenue

(a) fleet
(b) articulate
(c) tie
(d) monetize

4. n. the process of installing a newer and more powerful version of a software package or a piece of hardware

(a) concept
(b) growth
(c) upgrade
(d) frequency

5. adj. impressive; inspiring; great; frightening

(a) even
(b) awesome
(c) eligible
(d) bothersome

6. n. state of belonging to an organization or group; fellowship

(a) discussion
(b) membership
(c) pocket
(d) record

7. n. viewpoint; stance; condition; state; mood; attitude

(a) attainment
(b) coalition
(c) posture
(d) consciousness

8. adj. physical; done using human skill or force

(a) periodical
(b) operational
(c) manual
(d) assistant

9. v. to submerge; to fall down below the surface (especially in water)

(a) photograph
(b) sink
(c) line
(d) groom

10. n. mark; level; degree; rank; type; extend; class (in a school)

(a) potential
(b) pretense
(c) delegate
(d) grade

check you score :

1.a 2.b 3.d 4.c 5.b 6.b 7.c 8.c 9.b 10.d

{ 0 comments... Views All / Send Comment! }

Post a Comment