Activities for Teaching Vocabulary - List of Prefix Nouns Adjectives Verbs

Judul: Activities for Teaching Vocabulary - List of Prefix Nouns Adjectives Verbs Penulis: hari sutjiono Rating: 4.7 Deskripsi:Contoh Soal TOEFL - TOEIC dan Kunci Jawabannya

Bookmark and Share
1. pref. of light

(a) post
(b) step
(c) counter
(d) photo

2. n. connection; relation; association; one ring of a chain; ring

(a) innovator
(b) guess
(c) audience
(d) link

3. n. one who does not eat meat; herbivore

(a) subsidiary
(b) independent
(c) box
(d) vegetarian

4. adj. ready for use; attainable; present; vail

(a) liable
(b) honest
(c) available
(d) exclusively

5. adj. faithful; true to one's obligations

(a) loyal
(b) distinctive
(c) ostentatious
(d) surface

6. n. bringing something down to a smaller scale; lowering expenses

(a) novelty
(b) deregulation
(c) downsizing
(d) cheque

7. adj. plentiful; abundant; generous; extravagant; wasteful

(a) incorrect
(b) retail
(c) tall
(d) profuse

8. v. to descend; to decline; to abate; to lessen

(a) subside
(b) retire
(c) mandate
(d) credit

9. v. to breast-feed; to suckle; to provide medical care; to take care of

(a) nurse
(b) elude
(c) abide
(d) back

10. n. steward; stewardess; person who serves others; person who accompanies others

(a) circle
(b) attendant
(c) dependent
(d) pounce

check you score :

1.d 2.d 3.d 4.c 5.a 6.c 7.d 8.a 9.a 10.b

{ 0 comments... Views All / Send Comment! }

Post a Comment