Word Vocabulary Games - Noun Verb Conjunction Adjective Test

Judul: Word Vocabulary Games - Noun Verb Conjunction Adjective Test Penulis: hari sutjiono Rating: 4.7 Deskripsi:Contoh Soal TOEFL - TOEIC dan Kunci Jawabannya

Bookmark and Share
1. n. cause; agent; broker; financier; money lender

(a) factor
(b) behalf
(c) warranty
(d) exchange

2. v. to establish; to set up; to begin; to initiate; to start

(a) expedite
(b) challenge
(c) institute
(d) reschedule

3. n. person who foretells future events; weatherman

(a) retail
(b) key
(c) basis
(d) forecaster

4. n. dishonesty; immorality; irregularity; unlawfulness; illegality

(a) health
(b) jeopardy
(c) corruption
(d) upgrade

5. conj. if

(a) whereas
(b) whether
(c) although
(d) except

6. n. link; connection; touch; interface

(a) memo
(b) contact
(c) sale
(d) least

7. n. prejudice; tendency; leaning

(a) common
(b) composition
(c) bias
(d) triangle

8. adj. entrusted to the care

(a) polite
(b) foster
(c) even
(d) different

9. n. itemized list; index; directory

(a) reverse
(b) load
(c) catalog
(d) advertisement

10. n. reduced price; sale on particular items; extra newspaper edition

(a) special
(b) utilization
(c) equivalent
(d) crux

check you score :

1.a 2.c 3.d 4.c 5.b 6.b 7.c 8.b 9.c 10.a

{ 0 comments... Views All / Send Comment! }

Post a Comment