Word Vocabulary Games - English Adjectives Nouns Verbs

Judul: Word Vocabulary Games - English Adjectives Nouns Verbs Penulis: hari sutjiono Rating: 4.7 Deskripsi:Contoh Soal TOEFL - TOEIC dan Kunci Jawabannya

Bookmark and Share
1. adj. very great in numbers; huge; powerful

(a) polite
(b) tremendous
(c) changeable
(d) feasible

2. n. debate; conversation; talk; dispute; argument

(a) discussion
(b) mission
(c) press
(d) effect

3. n. holiday

(a) vacation
(b) discussion
(c) budget
(d) replay

4. n. something that is superimposed

(a) leave
(b) expense
(c) entry
(d) overlap

5. adj. traveling in an inward direction

(a) annual
(b) inbound
(c) drastic
(d) supervisory

6. n. cameraman; person who takes pictures

(a) photographer
(b) caution
(c) trespasser
(d) load

7. v. to temporarily cease working as a protest; to impress

(a) remark
(b) initiate
(c) encourage
(d) strike

8. v. to help; to assist

(a) fluctuate
(b) aid
(c) fail
(d) hire

9. v. to pay attention to; to supervise; to regret; to oppose; to remember; to notice

(a) assimilate
(b) fare
(c) mind
(d) position

10. n. rotatable disk on a telephone

(a) slope
(b) dial
(c) subsidy
(d) virtual

check you score :

1.b 2.a 3.a 4.d 5.b 6.a 7.d 8.b 9.c 10.b

{ 0 comments... Views All / Send Comment! }

Post a Comment