Vocabulary Words - Noun Lists

Judul: Vocabulary Words - Noun Lists Penulis: hari sutjiono Rating: 4.7 Deskripsi:Contoh Soal TOEFL - TOEIC dan Kunci Jawabannya

Bookmark and Share
1. n. commotion; flurry; excitement

(a) ado
(b) pedicure
(c) travel
(d) guilt

2. n. number of babies that are born per year per thousand

(a) grit
(b) artisan
(c) birth rate
(d) belief

3. n. caution; warning; admonition; suspension of proceedings (law)

(a) ceremony
(b) caveat
(c) quotation
(d) earnings

4. n. telephone exchange; operator; main bureau or office

(a) central
(b) graduate
(c) habit
(d) declaration

5. n. nutritionist; expert on nutrition

(a) time
(b) dietician
(c) mean
(d) objective

6. n. piece of clothing; outer covering

(a) garment
(b) trash
(c) industry
(d) apology

7. n. building; something created from a number of interconnecting parts

(a) number
(b) uniqueness
(c) structure
(d) veracity

8. n. advance stipulation; preliminary terms

(a) precondition
(b) reflection
(c) version
(d) anger

9. n. source from which something arises; prototype; model

(a) professional
(b) source
(c) original
(d) passenger

10. n. present; talent; offering

(a) gift
(b) premium
(c) major
(d) professional

check you score :

1.a 2.c 3.b 4.a 5.b 6.a 7.c 8.a 9.c 10.a

{ 0 comments... Views All / Send Comment! }

Post a Comment