Vocabulary Website - Noun Test

Judul: Vocabulary Website - Noun Test Penulis: hari sutjiono Rating: 4.7 Deskripsi:Contoh Soal TOEFL - TOEIC dan Kunci Jawabannya

Bookmark and Share
1.n. mean; median

(a) average
(b) personnel
(c) waitress
(d) intention

2.n. aircraft which flies by means of horizontally rotating blades

(a) savvy
(b) agenda
(c) helicopter
(d) fold

3.n. structure built mainly of glass in which plants are cultivated out of season

(a) news
(b) greenhouse
(c) tradition
(d) pass

4. n. route through traveled by vehicles above ground level

(a) airways
(b) compensation
(c) furniture
(d) debt

5. n. trade; skill; occupation; boat; plane

(a) benchmark
(b) clip
(c) craft
(d) review

6. n. aspiration; hope; goal; dream

(a) kind
(b) ambition
(c) sink
(d) discard

7. n. permit; official permission; authorization; document which shows proof of authorization; certificate

(a) premium
(b) license
(c) altitude
(d) instrument

8. n. elastic material derived from of some tropical plants; eraser

(a) stable
(b) posting
(c) housing
(d) rubber

9. n. photograph; drawing; painting; film; embodiment

(a) exhibition
(b) picture
(c) fluctuation
(d) medium

10. n. foundation; principal element; fundamental part

(a) base
(b) additive
(c) explanation
(d) faith

check you score :

1.a 2.c 3.b 4.a 5.c 6.b 7.b 8.d 9.b 10.a

{ 0 comments... Views All / Send Comment! }

Post a Comment