Vocabulary for Non English Speakers - Noun Verb List

Judul: Vocabulary for Non English Speakers - Noun Verb List Penulis: hari sutjiono Rating: 4.7 Deskripsi:Contoh Soal TOEFL - TOEIC dan Kunci Jawabannya

Bookmark and Share
1. n. mail manager, person responsible for managing electronic mail on a network (Computers)

(a) signification
(b) page
(c) item
(d) postmaster

2. n. a legal document that temporarily transfers a property from one individual to another

(a) skim
(b) deed of surrender
(c) broker
(d) citation

3. v. to repair; to improve; to be improved

(a) loom
(b) mend
(c) mean
(d) hazard

4. v. to separate; to be separated; to decrease; to become smaller

(a) proliferate
(b) prevent
(c) fall off
(d) compromise

5. n. advisor (adviser); counselor; coach; person who gives professional advice

(a) thread
(b) pay
(c) consultant
(d) exhibition

6. n. slope; incline; increase; ascent; raise in position or status; promotion; angry response

(a) rise
(b) service
(c) weight
(d) grocery

7. n. bringing in of goods from another country; opposite of export; meaning; significance

(a) import
(b) average
(c) novel
(d) defense

8. n. news story publicized in only a newspaper or television/radio station

(a) simulation
(b) exclusive
(c) clause
(d) production

9. n. external part or surface of something

(a) prescription
(b) outside
(c) skill
(d) advance

10. v. to make haste; to rush; to urge; to prod; to dash

(a) hurry
(b) swap
(c) categorize
(d) mull

check you score :

1.d 2.b 3.b 4.c 5.c 6.a 7.a 8.b 9.b 10.a

{ 0 comments... Views All / Send Comment! }

Post a Comment