Vocabulary Building - Noun Verb Tests

Judul: Vocabulary Building - Noun Verb Tests Penulis: hari sutjiono Rating: 4.7 Deskripsi:Contoh Soal TOEFL - TOEIC dan Kunci Jawabannya

Bookmark and Share
1. n. clothing; garments; clothes; garb

(a) minimum
(b) substantive
(c) apparel
(d) plate

2. n. ability; skill; talent

(a) aptitude
(b) preference
(c) trail
(d) file

3. n. ordered merchandise that is not currently in stock but will be supplied in the future

(a) back order
(b) equipment
(c) authority
(d) reply

4. n. drink; refreshment

(a) beverage
(b) solace
(c) final
(d) breadth

5. n. fusion; agglomeration

(a) merger
(b) executive
(c) instant
(d) ownership

6. n. grouping symbols ()

(a) reply
(b) parentheses
(c) elevator
(d) grasp

7. n. adjacency; nearness; closeness; vicinity

(a) mind
(b) proximity
(c) capital requirement
(d) rule

8. v. to slope; to bend; to bow; to slant; to influence

(a) coin
(b) incline
(c) expand
(d) counsel

9. v. to judge an object's value; to appraise; to assess; to guess

(a) document
(b) access
(c) estimate
(d) overwhelm

10. n. issue; affair; question; problem; substance of a particular composition and consistency

(a) matter
(b) party
(c) workshop
(d) admiration

check you score :

1.c 2.a 3.a 4.a 5.a 6.b 7.b 8.b 9.c 10.a

{ 0 comments... Views All / Send Comment! }

Post a Comment