Study English Vocabulary - Adjective Verb Noun Conjunction Lists

Judul: Study English Vocabulary - Adjective Verb Noun Conjunction Lists Penulis: hari sutjiono Rating: 4.7 Deskripsi:Contoh Soal TOEFL - TOEIC dan Kunci Jawabannya

Bookmark and Share
1. adj. characteristic of a capital city; sophisticated

(a) vivid
(b) metropolitan
(c) pertinent
(d) annoying

2. v. to give to for safekeeping; to empower someone with a responsibility or duty

(a) entrust
(b) enroll
(c) stack
(d) skim

3. n. person who creates something; chemical substance used in photography

(a) treat
(b) money
(c) notebook
(d) developer

4. v. to understand; to comprehend; to accomplish; to convert into cash; to liquidate

(a) compel
(b) declare
(c) relate
(d) realize

5. adj. gloomy; cheerless; bad; depressing; sad

(a) false
(b) sincere
(c) late
(d) dismal

6. conj. precedes two or more coordinate words or phrases

(a) immediately
(b) yet
(c) whether
(d) either

7. n. this being the case; since (used in formal documents)

(a) esteem
(b) stationery
(c) whereas
(d) acquaintance

8. v. to save from harm; to deliver from danger; to free from risk

(a) blanket
(b) rescue
(c) range
(d) postpone

9. n. not many; some; several; small number of

(a) messenger
(b) few
(c) completion
(d) decade

10. n. principal pipe or duct in a system; chief part of something; strength or force; high sea

(a) main
(b) trust
(c) introduction
(d) vat

check you score :

1.b 2.a 3.d 4.d 5.d 6.d 7.c 8.b 9.b 10.a

{ 0 comments... Views All / Send Comment! }

Post a Comment