Learn English Vocabulary - Noun Conjunction Verb Adjective Adverb Tests

Judul: Learn English Vocabulary - Noun Conjunction Verb Adjective Adverb Tests Penulis: hari sutjiono Rating: 4.7 Deskripsi:Contoh Soal TOEFL - TOEIC dan Kunci Jawabannya

Bookmark and Share
1. n. custom; something that one is used to doing; part of a routine; behavior pattern

(a) residence
(b) copy
(c) habit
(d) intensity

2. conj. since; inasmuch as; while; while on the contrary

(a) whereas
(b) unless
(c) though
(d) directly

3. v. to toss or dump garbage in an unauthorized place; to scatter objects in disorder

(a) cover
(b) ignore
(c) concoct
(d) litter

4. n. disturbance; discontinuance; stoppage; cutting-off

(a) blanket
(b) fluency
(c) interruption
(d) pass

5. adj. negotiated by an intermediary; settled through a middleman

(a) adult
(b) brokered
(c) injured
(d) measurable

6. adj. able to be carried out; achievable; possible; likely

(a) feasible
(b) intermittent
(c) impatient
(d) prepaid

7. adj. detailed; complicated; carefully planned; worked out in great detail

(a) polite
(b) interior
(c) elaborate
(d) name

8. v. to make circular shape

(a) expire
(b) depart
(c) loop
(d) bulk

9. v. to suck up; take up; take in

(a) expect
(b) transfer
(c) absorb
(d) bank

10. adv. anyway

(a) though
(b) rather
(c) minutely
(d) consequently

check you score :

1.c 2.a 3.d 4.c 5.b 6.a 7.c 8.c 9.c 10.a

{ 0 comments... Views All / Send Comment! }

Post a Comment