Increase Vocabulary - English Nouns Adjectives Verbs

Judul: Increase Vocabulary - English Nouns Adjectives Verbs Penulis: hari sutjiono Rating: 4.7 Deskripsi:Contoh Soal TOEFL - TOEIC dan Kunci Jawabannya

Bookmark and Share
1. n. flying; aviation; trip on an airplane; escape

(a) flight
(b) incumbent
(c) address
(d) mayor

2. n. singularity; individuality; incomparability

(a) agent
(b) uniqueness
(c) paragraph
(d) control

3. n. movement made by lifting the foot and setting it down in another place; stair; stage in a process

(a) apartment
(b) language
(c) step
(d) testimonial

4. n. person who puts money into a project

(a) investor
(b) specification
(c) authority
(d) brief

5. adj. intimate; for or pertaining to a small group of people; personal; of an individual

(a) tender
(b) private
(c) secret
(d) convenient

6. v. to make a summary; to give a report; to inform; to instruct somebody

(a) fulfill
(b) brief
(c) lecture
(d) thread

7. n. response; critique; information about the results of a certain procedure or performance

(a) note
(b) feedback
(c) diary
(d) capital

8. v. to extract from; to bring out; to draw out

(a) soar
(b) donate
(c) elicit
(d) extradite

9. n. action or instance in which the ball or puck is prevented from entering the goal

(a) supply
(b) remark
(c) duty
(d) save

10. n. company; enterprise; trade; commerce; issue

(a) business
(b) resident
(c) slot
(d) fabric

check you score :

1.a 2.b 3.c 4.a 5.b 6.b 7.b 8.c 9.d 10.a

{ 0 comments... Views All / Send Comment! }

Post a Comment