Improving Vocabulary - English Noun Adjective Verb

Judul: Improving Vocabulary - English Noun Adjective Verb Penulis: hari sutjiono Rating: 4.7 Deskripsi:Contoh Soal TOEFL - TOEIC dan Kunci Jawabannya

Bookmark and Share
1. n. act of bringing back; restoration; act of finding information and sending it to the user as output

(a) repetition
(b) corruption
(c) retrieval
(d) election

2. adj. managerial; executive

(a) expensive
(b) renowned
(c) administrative
(d) liberal

3. adj. pressing; compelling; immediate; prompt

(a) mediocre
(b) own
(c) uncertain
(d) urgent

4. n. connection; overall situation; background

(a) habit
(b) outside
(c) hospital
(d) context

5. n. check

(a) declaration
(b) wallet
(c) bank draft
(d) college

6. v. to injure; to harm; to mistreat

(a) grow
(b) idealize
(c) abuse
(d) price

7. n. expansion; growth; range; story or advertisement that covers two pages

(a) salvage
(b) spread
(c) debate
(d) rehearsal

8. n. end; conclusion; plug

(a) alliance
(b) post
(c) close
(d) surplus

9. v. to scatter; to spread out; to be scattered

(a) incline
(b) attract
(c) dissipate
(d) stand out

10. n. standard of measure; device for measuring (pressure, amount, distance, etc.)

(a) gauge
(b) measurement
(c) aptitude
(d) sight

check you score :

1.c 2.c 3.d 4.d 5.c 6.c 7.b 8.c 9.c 10.a

{ 0 comments... Views All / Send Comment! }

Post a Comment