ESL English Vocabulary - Noun Adjective Test

Judul: ESL English Vocabulary - Noun Adjective Test Penulis: hari sutjiono Rating: 4.7 Deskripsi:Contoh Soal TOEFL - TOEIC dan Kunci Jawabannya

Bookmark and Share
1. n. introduction; foreword; opening statement

(a) undercut
(b) preface
(c) revise
(d) investment

2. n. regard; esteem; renown

(a) picture
(b) might
(c) reputation
(d) ZIP

3. n. consciousness

(a) bonus
(b) target
(c) anniversary
(d) awareness

4. n. vocation; skilled occupation; declaration; proclamation

(a) profession
(b) aisle
(c) grooming
(d) discouragement

5. adj. situated; placed; identified; found; existing; standing

(a) alert
(b) dense
(c) unable
(d) located

6. n. responsibility; duty; burden; impediment; blame

(a) vehicle
(b) bearer instrument
(c) note
(d) onus

7. n. a person who was unable to repay their debts

(a) button
(b) emphasis
(c) bound
(d) bankrupt

8. n. bill

(a) dial
(b) invoice
(c) negotiator
(d) gap

9. n. degree; rank; height; plane; flat horizontal plain

(a) employee
(b) doubt
(c) level
(d) schedule

10. n. angle that points outward

(a) preserve
(b) subscription
(c) salient
(d) consciousness

check you score :

1.b 2.c 3.d 4.a 5.d 6.d 7.d 8.b 9.c 10.c

{ 0 comments... Views All / Send Comment! }

Post a Comment