Word Vocabulary Games - Noun Verb Adjective Vocabulary List

Judul: Word Vocabulary Games - Noun Verb Adjective Vocabulary List Penulis: hari sutjiono Rating: 4.7 Deskripsi:Contoh Soal TOEFL - TOEIC dan Kunci Jawabannya

Bookmark and Share
1. n. main office; central office of a company; center of operation

(a) routine
(b) headquarters
(c) advisor
(d) operation

2. v. to converse; to speak; to spread rumors; to lecture; to reveal secret information

(a) voyage
(b) talk
(c) staff
(d) mortgage

3. n. leaving; going away; opposite of arrival

(a) photograph
(b) departure
(c) honesty
(d) examination

4. v. to remove; to withdraw; to abandon; to exit; to depart

(a) vary
(b) pick up
(c) impress
(d) pull out

5. n. association; organization; community; rich upper class; fellowship; companionship

(a) sales
(b) entrance
(c) society
(d) groceries

6. n. head; chief; director; carrier; main article

(a) collaboration
(b) minute
(c) leader
(d) threat

7. adj. lucid; eloquent; expressed using clear and distinct words; able to speak

(a) articulate
(b) traditional
(c) difficult
(d) false

8. n. definition; significance; intention; explanation

(a) meaning
(b) failure
(c) citizenship
(d) resignation

9. v. to be present in a place; to care for; to serve; to accompany

(a) limit
(b) remind
(c) compose
(d) attend

10. v. to glide; to sneak; to slide; to decline; to deteriorate; to make a mistake

(a) detect
(b) neglect
(c) provide
(d) slip

check you score :

1.b 2.b 3.b 4.d 5.c 6.c 7.a 8.a 9.d 10.d

{ 0 comments... Views All / Send Comment! }

Post a Comment