Vocabulary Words - Noun Verb Tests

Judul: Vocabulary Words - Noun Verb Tests Penulis: hari sutjiono Rating: 4.7 Deskripsi:Contoh Soal TOEFL - TOEIC dan Kunci Jawabannya

Bookmark and Share
1. n. journals and newspapers collectively; act or process of printing

(a) exchange
(b) press
(c) knowledge
(d) surplus

2. n. enjoyment; amusement; entertainment; delight; joy

(a) staple
(b) pleasure
(c) cost
(d) particular

3. n. one who relies on another especially for financial support

(a) dependent
(b) local
(c) tow
(d) density

4. n. apprehension; worry; doubt; hesitation; reservation

(a) exhibit
(b) approach
(c) misgiving
(d) conjunction

5. n. office table

(a) desk
(b) lack
(c) equipment
(d) boost

6. n. abuse; molestation

(a) institution
(b) mistreatment
(c) parameter
(d) treatment

7. v. to enlist or draft new members; to gain; to obtain; to procure

(a) support
(b) recruit
(c) demand
(d) close

8. n. protective coating

(a) erasure
(b) resist
(c) absence
(d) idea

9. n. good friend; acquaintance

(a) design
(b) currency
(c) familiar
(d) score

10. n. reform; repair; act of repairing; state of healing or improvement

(a) age
(b) mend
(c) circle
(d) bond

check you score :

1.b 2.b 3.a 4.c 5.a 6.b 7.b 8.b 9.c 10.b

{ 0 comments... Views All / Send Comment! }

Post a Comment