Vocabulary Words - Noun Tests

Judul: Vocabulary Words - Noun Tests Penulis: hari sutjiono Rating: 4.7 Deskripsi:Contoh Soal TOEFL - TOEIC dan Kunci Jawabannya

Bookmark and Share
1. n. effort; nuisance

(a) ferry
(b) vaccination
(c) occasion
(d) bother

2. n. group of ships, cars, trucks or other vehicles

(a) browser
(b) auditorium
(c) need
(d) fleet

3. n. detail; individual characteristic; item; article; specific proposition

(a) weight
(b) pounce
(c) particular
(d) cruise

4. n. organization; society; union; coalition; foundation

(a) association
(b) host
(c) failure
(d) whole

5. n. written order for a medication; instruction; directive; order; command

(a) effort
(b) coach
(c) prescription
(d) impression

6. n. something that is out of the ordinary; anomaly; objection; opposition

(a) exception
(b) mailing
(c) hit
(d) choice

7. n. growth; expansion; addition; enlargement; escalation

(a) coin
(b) rehearsal
(c) increase
(d) speed

8. n. small rough granules or particles (i.e. sand); bravery; pluck; endurance

(a) speed
(b) consistency
(c) grit
(d) decline

9. n. rule enacted by a community or country; custom; principle; convention

(a) law
(b) virtual
(c) clock
(d) formal

10. n. exchanging of goods and services; trade

(a) launch
(b) barter
(c) bank
(d) harness

check you score :

1.d 2.d 3.c 4.a 5.c 6.a 7.c 8.c 9.a 10.b

{ 0 comments... Views All / Send Comment! }

Post a Comment