Vocabulary Words - English Nouns

Judul: Vocabulary Words - English Nouns Penulis: hari sutjiono Rating: 4.7 Deskripsi:Contoh Soal TOEFL - TOEIC dan Kunci Jawabannya

Bookmark and Share
1. n. command; order; authorization granted from one body to a subordinate body

(a) banquet
(b) mandate
(c) elevation
(d) return

2. n. preciseness; exactness

(a) assembly
(b) accuracy
(c) rectangle
(d) back

3. n. trip; journey; travel; cruise

(a) deed of surrender
(b) idea
(c) voyage
(d) adjustment

4. n. bill; money made of paper

(a) scene
(b) diet
(c) banknote
(d) default

5. n. official date; meeting; interview; nomination

(a) appointment
(b) study
(c) agency
(d) witness

6. n. short dash; short line used to connect or separate words or syllables (-)

(a) examiner
(b) proposal
(c) hyphen
(d) baggage

7. n. structure; pattern; design; organization; pattern of data organization

(a) barren capital
(b) ceremony
(c) format
(d) potential

8. n. route; travel plans; travel journal

(a) itinerary
(b) achievement
(c) response
(d) plant

9. n. attraction; lottery; contest which ends in a tie; natural channel; gully

(a) draw
(b) total
(c) system
(d) acceptance

10. n. failure to perform a duty; option on a computer which is automatically selected

(a) candidate
(b) default
(c) yield
(d) consideration

check you score :

1.b 2.b 3.c 4.c 5.a 6.c 7.c 8.a 9.a 10.b

{ 0 comments... Views All / Send Comment! }

Post a Comment