Vocabulary Word - List of Nouns

Judul: Vocabulary Word - List of Nouns Penulis: hari sutjiono Rating: 4.7 Deskripsi:Contoh Soal TOEFL - TOEIC dan Kunci Jawabannya

Bookmark and Share
1. n. caution; advice about danger; advance notice

(a) warning
(b) policy
(c) incentive
(d) discipline

2. n. programs which control the functions of a computer's hardware

(a) software
(b) midday
(c) payment
(d) message

3. n. testifier; onlooker; bystander; testimony

(a) security
(b) shredder
(c) clipping
(d) witness

4. n. inability to succeed; lack of success; lack; bankruptcy; downfall

(a) replacement
(b) failure
(c) line
(d) tailor

5. n. act of repairing; renewal; act of restoring to good condition

(a) clout
(b) renovation
(c) status
(d) field

6. n. tool; instrument; piece of equipment

(a) implement
(b) guideline
(c) empty
(d) equivalent

7. n. raised platform; resting place on a journey; phase

(a) pretense
(b) respect
(c) stage
(d) resignation

8. n. prize; recompense; benefit received as payment for a service

(a) reward
(b) variation
(c) gain
(d) figure

9. n. appointment; proposal of a candidate (for an office or an honor)

(a) nomination
(b) central
(c) due
(d) development

10. n. building used for a particular purpose; business; audience; legislative body

(a) cognition
(b) refusal
(c) house
(d) wrench

check you score :

1.a 2.a 3.d 4.b 5.b 6.a 7.c 8.a 9.a 10.c

{ 0 comments... Views All / Send Comment! }

Post a Comment