Vocabulary Quizzes - Noun Adjective Vocabulary List

Judul: Vocabulary Quizzes - Noun Adjective Vocabulary List Penulis: hari sutjiono Rating: 4.7 Deskripsi:Contoh Soal TOEFL - TOEIC dan Kunci Jawabannya

Bookmark and Share
1. n. exertion of force; application of weight; weight; burden; encumbrance

(a) pressure
(b) innocent
(c) travel
(d) preference

2. n. strength; power; force; bravery

(a) might
(b) nuance
(c) experiment
(d) cabinet

3. n. state of having committed a crime or offense; culpability; feeling of having done something wrong

(a) maintenance
(b) guilt
(c) confusion
(d) airways

4. n. vacillation; instability; wavering; inconstancy; change

(a) behind
(b) fluctuation
(c) variety
(d) realization

5. n. series (of stories, articles, reports etc.); recurring period of time

(a) cycle
(b) still
(c) search
(d) installment

6. n. computer which can serve many users simultaneously

(a) use
(b) salient
(c) mainframe
(d) explanation

7. adj. chosen for office but net yet formally installed

(a) regular
(b) elect
(c) key
(d) bonded

8. n. option; selection; variety

(a) choice
(b) dot
(c) faith
(d) salvage

9. n. act of making changes; alteration; proof sheet made to verify changes made and check for additional errors

(a) stack
(b) cast
(c) revise
(d) instrument

10. n. end; completion; conclusion; polish; something which completes or perfects

(a) prior
(b) transfer
(c) move
(d) finish


check you score :

1.a 2.a 3.b 4.b 5.a 6.c 7.b 8.a 9.c 10.d

{ 0 comments... Views All / Send Comment! }

Post a Comment