Vocabulary for Non English Speakers - Examples of Nouns Verbs Adjectives Adverbs

Judul: Vocabulary for Non English Speakers - Examples of Nouns Verbs Adjectives Adverbs Penulis: hari sutjiono Rating: 4.7 Deskripsi:Contoh Soal TOEFL - TOEIC dan Kunci Jawabannya

Bookmark and Share
1. n. boundary; edge; limit

(a) border
(b) possibility
(c) driver
(d) gift

2. v. to respect deeply; to honor greatly

(a) revere
(b) haze
(c) weigh
(d) admonish

3. n. mutual connection (between two or more things); similarity; parallel

(a) correlation
(b) duplicate
(c) amortization
(d) framework

4. v. to come to an end; to finish; to terminate

(a) reprove
(b) expire
(c) collaborate
(d) address

5. v. to explain; to clarify; to elucidate; to understand or explain in a particular way

(a) sway
(b) believe
(c) regard
(d) interpret

6. v. to illustrate; to explain; to characterize; to elucidate

(a) format
(b) describe
(c) party
(d) chop

7. n. license to market a company's goods or services; business which has been granted a license

(a) vending machine
(b) savvy
(c) imagining
(d) franchise

8. adj. typical; distinctive

(a) characteristic
(b) candid
(c) responsible
(d) back

9. n. shop; place where merchandise is sold; supply of goods or materials set aside for future use

(a) offender
(b) store
(c) cause
(d) viewpoint

10. adv. annually

(a) yearly
(b) previously
(c) ultimately
(d) minutely

check you score :

1.a 2.a 3.a 4.b 5.d 6.b 7.d 8.a 9.b 10.a

{ 0 comments... Views All / Send Comment! }

Post a Comment