Vocabulary Building Exercises - Verb Noun Adjective Tests

Judul: Vocabulary Building Exercises - Verb Noun Adjective Tests Penulis: hari sutjiono Rating: 4.7 Deskripsi:Contoh Soal TOEFL - TOEIC dan Kunci Jawabannya

Bookmark and Share
1. v. to innovate and develop production

(a) industrialize
(b) categorize
(c) solace
(d) generate

2. v. to intend; to plan; to design; to aim

(a) narrow
(b) apparel
(c) purpose
(d) abide

3. v. to deal in; to sell

(a) commission
(b) traffic
(c) pioneer
(d) influence

4. n. boat for crossing a body of water; shuttle

(a) chore
(b) ferry
(c) spy
(d) fix

5. n. declaration; notice; the act of informing the public

(a) beige book
(b) contract
(c) announcement
(d) blue sky laws

6. adj. main; major; chief; principal

(a) capital
(b) easy
(c) loyal
(d) weak

7. v. to be adjacent to

(a) challenge
(b) discover
(c) border
(d) unveil

8. n. remark; note; statement; explanation

(a) comment
(b) availability float
(c) continuity
(d) objection

9. adj. ceremonious; conventional; according to custom; stiff; strict; symmetrical

(a) formal
(b) principal
(c) alternate
(d) likely

10. v. to cut off; to curtail; to trim off

(a) clip
(b) piece
(c) look over
(d) submit


check you score :

1.a 2.c 3.b 4.b 5.c 6.a 7.c 8.a 9.a 10.a

{ 0 comments... Views All / Send Comment! }

Post a Comment