Vocabulary Building - English Nouns Adverbs

Judul: Vocabulary Building - English Nouns Adverbs Penulis: hari sutjiono Rating: 4.7 Deskripsi:Contoh Soal TOEFL - TOEIC dan Kunci Jawabannya

Bookmark and Share
1. n. component; element; factor; one of the substances which comprises a mixture

(a) ingredient
(b) trade
(c) gauge
(d) ambiguity

2. n. separation; ridge between drainage areas; watershed

(a) bankruptcy
(b) franchise
(c) existence
(d) divide

3. n. person or organization that prepares printed matter for publication

(a) investor
(b) editor
(c) branch
(d) screen

4. n. means of transport (car, bus, etc.); instrument; means; medium

(a) glove
(b) puzzle
(c) vehicle
(d) blanket

5. adv. quickly; fast; swiftly

(a) thus
(b) rapidly
(c) rarely
(d) systematically

6. n. money management (including investment, banking etc.); science of money management

(a) factory
(b) disposition
(c) finance
(d) contractor

7. n. minor office worker; book-keeper; bureaucrat

(a) process
(b) clerk
(c) backup
(d) emergency

8. n. inside a building; inland section of a country

(a) interior
(b) layer
(c) compromise
(d) takeover

9. n. information that is confidential or classified; mystery; unexplained phenomenon

(a) traveler
(b) description
(c) secret
(d) employer

10. n. one who offers his services of his own free will or without pay

(a) volunteer
(b) denominator
(c) graduate
(d) member

check you score :

1.a 2.d 3.b 4.c 5.b 6.c 7.b 8.a 9.c 10.a

{ 0 comments... Views All / Send Comment! }

Post a Comment