Teaching Vocabulary - English Nouns Adjectives Verbs

Judul: Teaching Vocabulary - English Nouns Adjectives Verbs Penulis: hari sutjiono Rating: 4.7 Deskripsi:Contoh Soal TOEFL - TOEIC dan Kunci Jawabannya

Bookmark and Share
1. n. partner; fellow worker; co-worker; friend

(a) barrier
(b) bother
(c) associate
(d) cushion

2. adj. correct; suitable; just; complete

(a) square
(b) proper
(c) hazardous
(d) hidden

3. n. task; duty; responsibility; role; obligation

(a) assignment
(b) affiliate
(c) cheque
(d) conveyance

4. v. to increase; to strengthen; to heighten

(a) intensify
(b) get on with
(c) button
(d) bother

5. v. to anticipate gladly

(a) look forward to
(b) exhibit
(c) reference
(d) adorn

6. n. place where one can borrow books

(a) display
(b) library
(c) education
(d) plug

7. adj. well-known; excellent; wonderful

(a) collateral
(b) famous
(c) inbound
(d) return

8. v. to jump; to leap

(a) operate
(b) dismiss
(c) bound
(d) lumber

9. v. to establish; to found; to set up; to place on

(a) base
(b) veil
(c) clerk
(d) prejudice

10. n. something that continues for many years

(a) inconvenience
(b) region
(c) perennial
(d) foundation

check you score :

1.c 2.b 3.a 4.a 5.a 6.b 7.b 8.c 9.a 10.c

{ 0 comments... Views All / Send Comment! }

Post a Comment