Increase Vocabulary - English Nouns Verbs

Judul: Increase Vocabulary - English Nouns Verbs Penulis: hari sutjiono Rating: 4.7 Deskripsi:Contoh Soal TOEFL - TOEIC dan Kunci Jawabannya

Bookmark and Share
1. n. time free from work other demands and duties; free time; rest; recreation

(a) recipient
(b) leisure
(c) accomplishment
(d) imaging

2. n. chance; probability of advancement or success; hope; promise

(a) career
(b) motivation
(c) gauge
(d) prospect

3. n. banknote; invoice; proposed law

(a) bill
(b) plain
(c) adjustable rate
(d) present

4. n. opening; record; information or item in a book, dictionary, catalog, list, directory, etc.

(a) entry
(b) scope
(c) abuse
(d) saw

5. n. person who ask questions (i.e. reporter or employer)

(a) shipyard
(b) empathy
(c) interviewer
(d) passage

6. v. to interest; to amuse; to host

(a) augment
(b) direct
(c) entertain
(d) inhabit

7. v. to express a preconceived opinion; to express one's biases

(a) acquaint
(b) discuss
(c) testify
(d) prejudice

8. n. therapy; care; relation; attitude; behavior

(a) procurement
(b) helicopter
(c) pair
(d) treatment

9. n. baby; very young child; toddler; tot; minor

(a) impact
(b) infant
(c) head
(d) equal

10. n. trees that have been sawed into rough planks; useless items that been put in storage

(a) extent
(b) lumber
(c) few
(d) ambition

check you score :

1.b 2.d 3.a 4.a 5.c 6.c 7.d 8.d 9.b 10.b

{ 0 comments... Views All / Send Comment! }

Post a Comment