Word Vocabulary Games - List of Verbs

Judul: Word Vocabulary Games - List of Verbs Penulis: hari sutjiono Rating: 4.7 Deskripsi:Contoh Soal TOEFL - TOEIC dan Kunci Jawabannya

Bookmark and Share
1. v. to confuse; to make hard to understand; to make difficult; to make complex

(a) vacation
(b) bias
(c) complicate
(d) monitor

2. v. to keep busy; to occupy; to employ; to commit

(a) bargain
(b) invoice
(c) engage
(d) temper

3. v. to celebrate

(a) reconsider
(b) bound
(c) party
(d) lose

4. v. to devote to; to set apart for; to inscribe (a book, poem, song, story, etc.) to someone

(a) realize
(b) deposit
(c) dedicate
(d) recommend

5. v. to manage; to supervise; to supply; to dispense

(a) impose
(b) predominate
(c) enlarge
(d) administer

6. v. to cause not to happen; to avert; to delay; to impede; to hinder

(a) sponsor
(b) travel
(c) prevent
(d) border

7. v. to give a cost to something

(a) elude
(b) request
(c) debate
(d) price

8. v. to perform; to carry out; to put into practice

(a) reduce
(b) apologize
(c) execute
(d) position

9. v. to limit; to restrict; to contract; to lessen in width; to taper

(a) narrow
(b) spread
(c) preempt
(d) elude

10. v. to cut into portions; to cleave

(a) transact
(b) slice
(c) evidence
(d) honor

check you score :

1.c 2.c 3.c 4.c 5.d 6.c 7.d 8.c 9.a 10.b


{ 0 comments... Views All / Send Comment! }

Post a Comment