Word Vocabulary Games - English Verbs

Judul: Word Vocabulary Games - English Verbs Penulis: hari sutjiono Rating: 4.7 Deskripsi:Contoh Soal TOEFL - TOEIC dan Kunci Jawabannya

Bookmark and Share
1. v. to assign too low a value to

(a) underestimate
(b) privatize
(c) regulate
(d) box

2. v. to practice; to employ; to exploit; to treat; to consume

(a) assume
(b) get into
(c) use
(d) pocket

3. v. to esteem; to regard highly; to become more valuable

(a) cover
(b) name
(c) appreciate
(d) case

4. v. to tempt or tease by presenting something as available and then withholding it

(a) lecture
(b) alert
(c) aid
(d) tantalizing

5. v. to imply; to suggest; to hint

(a) connote
(b) drill
(c) caution
(d) idealize

6. v. to assume; to anticipate; to hope

(a) expect
(b) amend
(c) paint
(d) wait

7. v. to straighten; to flatten; to make even; to equalize

(a) assort
(b) content
(c) level
(d) sample

8. v. to add

(a) commute
(b) sum
(c) plan
(d) cope

9. v. to produce; to design; to make; to manufacture

(a) anchor
(b) route
(c) inflict
(d) create

10. v. to communicate data to; to tell; to brief; to notify

(a) administer
(b) inform
(c) scratch
(d) ticket

check you score :

1.a 2.c 3.c 4.d 5.a 6.a 7.c 8.b 9.d 10.b


{ 0 comments... Views All / Send Comment! }

Post a Comment