Vocabulary Test - English Nouns

Judul: Vocabulary Test - English Nouns Penulis: hari sutjiono Rating: 4.7 Deskripsi:Contoh Soal TOEFL - TOEIC dan Kunci Jawabannya

Bookmark and Share
1. n. colored substance applied to surfaces; layer of dried pigment on a surface

(a) paint
(b) study
(c) essence
(d) discussion

2. n. act of enlisting or drafting new members

(a) recruitment
(b) mailing
(c) integrity
(d) continuity

3. n. the practice of giving expert advice within a particular field

(a) inquiry
(b) consultancy
(c) joint venture
(d) region

4. n. heart of the matter; main point

(a) version
(b) lawyer
(c) sign
(d) crux

5. n. textile; weave; structure; framework; construction

(a) encounter
(b) contract
(c) monitor
(d) fabric

6. n. ability; skill; trait; characteristic; quality

(a) adamant
(b) society
(c) capability
(d) awareness

7. n. shipping of goods to other countries

(a) export
(b) entertainment
(c) final
(d) coverage

8. n. expression of admiration; word of praise for someone

(a) composition
(b) compliment
(c) discipline
(d) mortgage

9. n. act of halting; visit; temporary residence; suspension of a legal proceeding

(a) wallpaper
(b) enlightenment
(c) stay
(d) interruption

10. n. adviser; counselor; person who guides and teaches; spiritual instructor

(a) emphasis
(b) mentor
(c) receptionist
(d) behavio(u)r

check you score :

1.a 2.a 3.b 4.d 5.d 6.c 7.a 8.b 9.c 10.b



{ 0 comments... Views All / Send Comment! }

Post a Comment