Vocabulary Sentence - Example of Nouns

Judul: Vocabulary Sentence - Example of Nouns Penulis: hari sutjiono Rating: 4.7 Deskripsi:Contoh Soal TOEFL - TOEIC dan Kunci Jawabannya

Bookmark and Share
1. n. transgressor; person who breaks the law; one who insults

(a) shortage
(b) offender
(c) capex
(d) market

2. n. hyphen; drop; pinch; rush; sprint

(a) dash
(b) readiness
(c) scratch
(d) firm

3. n. slope; grade; slant

(a) coin
(b) consumption
(c) gymnasium
(d) incline

4. n. flat

(a) span
(b) apartment
(c) characteristic
(d) sum

5. n. working together; cooperation

(a) cushion
(b) permit
(c) garment
(d) collaboration

6. n. plan; goal; aim; objective; meaning

(a) couple
(b) utilization
(c) intent
(d) layer

7. n. article, thing; goal; focus of a thought or action

(a) still
(b) object
(c) pharmacist
(d) premium

8. n. period of one hundred years

(a) century
(b) accountant
(c) protocol
(d) photo

9. n. small globule of liquid; drip; very small amount; pendant

(a) drop
(b) alert
(c) main
(d) category

10. n. supervisor; device for regulating; screen

(a) monitor
(b) merger
(c) cab
(d) keep

check you score :

1.b 2.a 3.d 4.b 5.d 6.c 7.b 8.a 9.a 10.a


{ 0 comments... Views All / Send Comment! }

Post a Comment