Vocabulary Quizzes - Example of Verbs

Judul: Vocabulary Quizzes - Example of Verbs Penulis: hari sutjiono Rating: 4.7 Deskripsi:Contoh Soal TOEFL - TOEIC dan Kunci Jawabannya

Bookmark and Share
1. v. to reduce the price of; to mark down; to ignore

(a) discern
(b) route
(c) discount
(d) blame

2. v. to investigate

(a) cancel
(b) look into
(c) lead
(d) encroach

3. v. to aid; to help; to support; to guide; to direct

(a) elucidate
(b) motivate
(c) put in
(d) assist

4. v. to classify; to categorize; to systematize; to structure

(a) achieve
(b) assort
(c) cruise
(d) copy

5. v. to arrange in a line; to grade; to classify

(a) search
(b) rank
(c) originate
(d) recant

6. v. to repeat; to say again; to restate

(a) voyage
(b) reiterate
(c) summarize
(d) anchor

7. v. to put away for future use

(a) treasure
(b) corner
(c) effect
(d) cook

8. v. to expend; to disburse; to put out (money, resources, etc.)

(a) frame
(b) spend
(c) go along with
(d) host

9. v. to choose; to select from several options; to conclude; to resolve

(a) decide
(b) founder
(c) seem
(d) witness

10. v. to make easy; to assist; to forward; to promote; to expedite

(a) receive
(b) facilitate
(c) itemize
(d) aggregate

check you score :

1.c 2.b 3.d 4.b 5.b 6.b 7.a 8.b 9.a 10.b


{ 0 comments... Views All / Send Comment! }

Post a Comment