Vocabulary Building Exercises - List of Adjectives

Judul: Vocabulary Building Exercises - List of Adjectives Penulis: hari sutjiono Rating: 4.7 Deskripsi:Contoh Soal TOEFL - TOEIC dan Kunci Jawabannya

Bookmark and Share
1. adj. of a skilled occupation; working in one of the skilled occupations

(a) professional
(b) average
(c) repeat
(d) constant

2. adj. close at hand

(a) rubber
(b) nearby
(c) severe
(d) simple

3. adj. obligated; certain; fastened; tied

(a) absent
(b) intent
(c) ordinary
(d) bound

4. adj. wonderful; excellent; marvelous; grand; elegant; magnificent

(a) subject
(b) interior
(c) necessary
(d) splendid

5. adj. biased; dishonest

(a) congruent
(b) tremendous
(c) unfair
(d) quality

6. adj. equivalent to; equal to

(a) obligatory
(b) tantamount
(c) firm
(d) head

7. adj. major; chief; select; of the highest quality; excellent

(a) pocket
(b) prime
(c) eager
(d) periodical

8. adj. simulated; feigned; make-believe

(a) late
(b) interchangeable
(c) effusive
(d) pretend

9. adj. immediate; quick; urgent; pressing; present; current

(a) instant
(b) environmental
(c) pretend
(d) aggregate

10. adj. tiny; extremely small; trivial; petty; accurate

(a) minute
(b) traditional
(c) meticulous
(d) choice

check you score :

1.a 2.b 3.d 4.d 5.c 6.b 7.b 8.d 9.a 10.a



{ 0 comments... Views All / Send Comment! }

Post a Comment