Increase Vocabulary - English Adjectives Verbs

Judul: Increase Vocabulary - English Adjectives Verbs Penulis: hari sutjiono Rating: 4.7 Deskripsi:Contoh Soal TOEFL - TOEIC dan Kunci Jawabannya

Bookmark and Share
1. adj. full; packed; crammed together

(a) crowded
(b) prize
(c) impressive
(d) overt

2. adj. inner; inside; located within; of a country's domestic affairs

(a) credible
(b) internal
(c) bonded
(d) total

3. adj. done over again

(a) dynamic
(b) base
(c) repeat
(d) robust

4. adj. whole; including every part; complete; full

(a) concrete
(b) entire
(c) sophisticated
(d) regular

5. adj. estimable; determinable; assessable

(a) opportune
(b) instant
(c) measurable
(d) remarkable

6. adj. intelligent; clever; shrewd; lively; fashionable; stylish

(a) excellent
(b) initialed
(c) smart
(d) detailed

7. v. to honor; to admire; to esteem; to hold in high regard

(a) respect
(b) distract
(c) expire
(d) yield

8. adj. customary; routine; formal

(a) conventional
(b) fair
(c) downward
(d) residential

9. adj. rational; logical; intelligent; wise; plausible; likely; credible

(a) reasonable
(b) widespread
(c) firm
(d) correct

10. adj. available on a regular basis; employed to handle merchandise or goods

(a) reticent
(b) outstanding
(c) steadfast
(d) stock

check you score :

1.a 2.b 3.c 4.b 5.c 6.c 7.a 8.a 9.a 10.d


{ 0 comments... Views All / Send Comment! }

Post a Comment