English Vocabulary Words - List of Verbs Nouns Adjectives Conjunctions

Judul: English Vocabulary Words - List of Verbs Nouns Adjectives Conjunctions Penulis: hari sutjiono Rating: 4.7 Deskripsi:Contoh Soal TOEFL - TOEIC dan Kunci Jawabannya

Bookmark and Share
1. v. to perform; to do; to engage

(a) commit
(b) object
(c) include
(d) switch

2. n. indicator; something used to point; hand on a clock; clue; advice

(a) automobile
(b) pointer
(c) appliance
(d) host

3. adj. free; autonomous; sovereign; self-reliant; self-sufficient

(a) common
(b) independent
(c) reasonable
(d) further

4. conj. up to the time which

(a) whereas
(b) however
(c) until
(d) yet

5. n. supplementary charge; additional charge; amount paid for insurance; reward

(a) occupancy
(b) premium
(c) journey
(d) harmony

6. n. survey; general study; examination; inspection

(a) conjunction
(b) leverage
(c) globe
(d) review

7. adj. additional; extra

(a) opportune
(b) dependent
(c) supplementary
(d) significant

8. n. pillow; soft padded object

(a) cushion
(b) variety
(c) onus
(d) humidity

9. v. to reap; to gather in ripe crops; to catch; to gather

(a) harvest
(b) travel
(c) explore
(d) occasion

10. v. to fail after starting well; to make a hissing noise which gradually fades into silence

(a) combine
(b) define
(c) concentrate
(d) fizzle

check you score :

1.a 2.b 3.b 4.c 5.b 6.d 7.c 8.a 9.a 10.d


{ 0 comments... Views All / Send Comment! }

Post a Comment