Vocabulary Words - English Nouns

Judul: Vocabulary Words - English Nouns Penulis: hari sutjiono Rating: 4.7 Deskripsi:Contoh Soal TOEFL - TOEIC dan Kunci Jawabannya

Bookmark and Share
1. n. product which can rot or spoil (fruit, food etc.)

(a) danger
(b) perishable
(c) bubble
(d) printer

2. n. agreement; settling of a disagreement by making mutual concessions

(a) compromise
(b) report
(c) challenge
(d) ship

3. n. corporation; firm; ensemble; association with another

(a) book
(b) company
(c) coordinate
(d) airport

4. n. test; quiz; investigation; inquiry

(a) examination
(b) staff
(c) credit risk
(d) prescription

5. n. something which escapes or passes through a hole or opening (i.e. liquid, gas, etc.)

(a) expiration
(b) leakage
(c) clause
(d) mall

6. n. range; extent; sphere; expanse

(a) library
(b) scope
(c) perspective
(d) article

7. n. piece of long fiction with a plot and characters; story

(a) inhabitant
(b) novel
(c) qualification
(d) loop

8. n. range; journey; track; path; series; sequence

(a) run
(b) suggestion
(c) uncertainty
(d) attachment

9. n. distance that an arm can extend

(a) familiar
(b) reach
(c) caution
(d) advancement

10. n. degree of diversity; change; modified version; deviation

(a) aid
(b) stance
(c) slump
(d) variation

check you score :

1.b 2.a 3.b 4.a 5.b 6.b 7.b 8.a 9.b 10.d



{ 0 comments... Views All / Send Comment! }

Post a Comment