Vocabulary Website - English Nouns Adjectives Verbs

Judul: Vocabulary Website - English Nouns Adjectives Verbs Penulis: hari sutjiono Rating: 4.7 Deskripsi:Contoh Soal TOEFL - TOEIC dan Kunci Jawabannya

Bookmark and Share
1. n. messenger; company that delivers messages, documents, parcels, etc.

(a) path
(b) courier
(c) pleasure
(d) daily

2. adj. rational; reasonable; wise; judicious; cognizant; aware

(a) controlling
(b) sensible
(c) standard
(d) intensive

3. adj. secured in a warehouse

(a) bonded
(b) lasting
(c) suspect
(d) similar

4. n. small container for documents; tool for synchronizing files between two computers

(a) registering
(b) adept
(c) accuracy
(d) briefcase

5. n. the sale of all or most of a company's inventory or assets to another company

(a) bulk transfer
(b) interview
(c) underline
(d) production

6. n. upkeep; repairs; livelihood; means of support

(a) maintenance
(b) rubber
(c) switch
(d) exception

7. n. custom; practice; convention

(a) tradition
(b) waste
(c) ferry
(d) bond

8. n. change of residence; action; turn in a game; formal request or proposition

(a) research
(b) deed of surrender
(c) move
(d) gap

9. v. to express in a fluent and clear manner

(a) come along
(b) brief
(c) articulate
(d) contrive

10. n. danger; risk; game of chance

(a) close
(b) hazard
(c) express
(d) vaccination


check you score :

1.b 2.b 3.a 4.d 5.a 6.a 7.a 8.c 9.c 10.b


{ 0 comments... Views All / Send Comment! }

Post a Comment