Vocabulary Exercises - List of Nouns

Judul: Vocabulary Exercises - List of Nouns Penulis: hari sutjiono Rating: 4.7 Deskripsi:Contoh Soal TOEFL - TOEIC dan Kunci Jawabannya

Bookmark and Share
1. n. trip in a vehicle; type of computer hardware; combined effort to accomplish a goal (i.e. fund raiser)

(a) esteem
(b) drive
(c) backlash
(d) thread

2. n. traveling on a ship; sea voyage; sailing

(a) cruise
(b) array
(c) productivity
(d) season

3. n. inducement; act of convincing

(a) persuasion
(b) wait
(c) affinity
(d) plain

4. n. stance

(a) mainframe
(b) pose
(c) doctor
(d) technician

5. n. sheet of paper on which information has been printed; flyer

(a) aim
(b) diet
(c) leaflet
(d) expiration

6. n. device made up of interconnected parts that work together to perform a given task or function

(a) accelerator
(b) time
(c) machine
(d) character

7. n. unit of time equal to one thousand years; thousandth year anniversary

(a) opinion
(b) resistance
(c) operator
(d) millennium

8. n. advice; person who gives advice; attorney; lawyer

(a) counsel
(b) expression
(c) prerogative
(d) guess

9. n. sound produced in the throat; expression; language

(a) shop
(b) account
(c) consumption
(d) voice

10. n. gift; offering; something that is given to another person without compensation

(a) present
(b) postage
(c) stall
(d) fraud


check you score :

1.b 2.a 3.a 4.b 5.c 6.c 7.d 8.a 9.d 10.a


{ 0 comments... Views All / Send Comment! }

Post a Comment