Teaching Vocabulary - English Adjectives Adverbs

Judul: Teaching Vocabulary - English Adjectives Adverbs Penulis: hari sutjiono Rating: 4.7 Deskripsi:Contoh Soal TOEFL - TOEIC dan Kunci Jawabannya

Bookmark and Share
1. adj. more distant; additional

(a) further
(b) main
(c) routine
(d) substantive

2. adj. plentiful; copious; profuse; full abounding with

(a) record
(b) abundant
(c) innocent
(d) viable

3. adj. common; popular; extensive; prevalent

(a) widespread
(b) ostentatious
(c) serious
(d) responsible

4. adj. intended for inhabitation; occupied with homes

(a) awesome
(b) residential
(c) bottom
(d) anxious

5. adv. in a friendly manner; warmly

(a) conscientiously
(b) probably
(c) cordially
(d) downward

6. adj. reciprocal; done in response to a previous action; repeated; recurring

(a) moral
(b) return
(c) warning
(d) unable

7. adj. appropriate; fitting; well-timed; timely; proper; expedient

(a) residential
(b) conscientious
(c) significant
(d) opportune

8. adj. capable of living; having a reasonable chance of succeeding; practical

(a) separate
(b) interim
(c) superb
(d) viable

9. adj. singular; matchless; rare

(a) recent
(b) unique
(c) tremendous
(d) alive

10. adj. unyielding; firm; hard; unbending

(a) overhead
(b) equal
(c) adamant
(d) motive


check you score :

1.a 2.b 3.a 4.b 5.c 6.b 7.d 8.d 9.b 10.c


{ 0 comments... Views All / Send Comment! }

Post a Comment