Learn English Vocabulary - English Verbs Adjectives

Judul: Learn English Vocabulary - English Verbs Adjectives Penulis: hari sutjiono Rating: 4.7 Deskripsi:Contoh Soal TOEFL - TOEIC dan Kunci Jawabannya

Bookmark and Share
1. v. to demand; to claim; to need; to call for; to order; to command

(a) acquire
(b) discern
(c) supply
(d) require

2. v. to meet by chance; to face; to meet with (difficulties, hardships, etc.)

(a) mind
(b) break down
(c) absorb
(d) encounter

3. v. to join with; to connect to; to become attached to

(a) streamline
(b) prefer
(c) volunteer
(d) affiliate

4. v. to fasten; to link to; to add; to ascribe to; to connect to

(a) include
(b) haze
(c) revolve
(d) attach

5. v. to exchange; to replace; to convert; to travel back and forth regularly (i.e. to work)

(a) commute
(b) discourage
(c) implement
(d) permeate

6. adj. positive; approving; likable; helpful; encouraging; desirable

(a) temporary
(b) quarterly
(c) favorable
(d) annual

7. v. to govern; to control; to determine; to decide; to decree

(a) detect
(b) drop
(c) advert
(d) rule

8. v. to reduce; to lessen; to decline

(a) taste
(b) decrease
(c) function
(d) insure

9. v. to unite; to join; to come together; to become one

(a) respect
(b) source
(c) bother
(d) combine

10. v. to impose a tax or fine; to conscript troops

(a) launch
(b) soar
(c) demonstrate
(d) levy


check you score :

1.d 2.d 3.d 4.d 5.a 6.c 7.d 8.b 9.d 10.d


{ 0 comments... Views All / Send Comment! }

Post a Comment