English Vocabulary Words - English Noun Adjective

Judul: English Vocabulary Words - English Noun Adjective Penulis: hari sutjiono Rating: 4.7 Deskripsi:Contoh Soal TOEFL - TOEIC dan Kunci Jawabannya

1. n. florist

(a) educator; teacher; trainer
(b) owner of a flower shop; person who makes flower arrangements
(c) separation; ridge between drainage areas; watershed
(d) sample; model; form; mold; decorative design

2. n. station

(a) standard against which something is measured; factor; discipline
(b) position; place where a person or thing is usually found; headquarters;                                 broadcast frequency
(c) temporary arrangement; in between period
(d) limit to which money may be withdrawn from the bank on credit

3. n. surface

(a) restriction; force; limitation; limit
(b) influence; effect; colliding of two bodies; touch
(c) diagram; chart
(d) exterior or upper boundary of a thing; external part or layer; outward appearance

4. n. dress code

(a) viewpoint, opinion; siting; locus; location; place; job
(b) netting attached to a woman's hat
(c) metal cord with sharp projecting points
(d) formally or socially imposed standards of attire

5.n. link

(a) way; route; course; section; piece
(b) connection; relation; association; one ring of a chain; ring
(c) exchange; transfer; device
(d) introduction; foreword; opening statement

6.n. fraction

(a) soldier of the three lowest military ranks
(b) product of the division of one number by another; part of a whole; segment; fragment; quotient
(c) progress; modernization; promotion
(d) principle; basis; essential

7.n. surprise

(a) astonishment; something which startles or astonishes; unexpected event
(b) display; layout; clothing; menu
(c) drawing together; fold; pucker
(d) movement of vehicles or persons; trade; commerce; load of messages in a communications network

8.adj. downward

(a) sublime; exalted; superior
(b) descending
(c) dangerous; risky; perilous
(d) identifiable; determinable; able to be distinguished

9. n. carpet

(a) counsel; guidance; specific information; hint
(b) the total amount of funds in circulation in a given country's economy
(c) slice; part; segment; creation; work
(d) rug; fabric floor covering

10.n. compatible

(a) building for indoor sports and exercise; fitness center
(b) opposition; act of fighting against; act of withstanding the effects of
(c) bother; disturbance; nuisance; discomfort

(d) piece of equipment which can be used with other machines without alternation

check you score 1.b 2.b 3.d 4.d 5.b 6.b 7.a 8.b 9.d 10.d
ReadmoreEnglish Vocabulary Words - English Noun Adjective

Games to Teach English Vocabulary - Adjective Noun Lists

Judul: Games to Teach English Vocabulary - Adjective Noun Lists Penulis: hari sutjiono Rating: 4.7 Deskripsi:Contoh Soal TOEFL - TOEIC dan Kunci Jawabannya

1. adj. inventive

    (a)     creative; new; original
    (b)     of a smaller version or dimension
    (c)     comprising the best result ever attained
    (d)     spotted; speckled; composed of a series of small dashes (about a line)

2. adj. certain

    (a)     of a skilled occupation; working in one of the skilled occupations
    (b)     sure; definite; particular; specific
    (c)     plain; clear; visible; public; intentional; undisguised (Law)
    (d)     open to dispute; obscure; vague
       
3. adj. forward

    (a)     firm; faithful; persistent; unbending; adamant
    (b)     advanced; ahead; ready; brash; of the future; progressive
    (c)     entrusted to the care
    (d)     made or done immediately; paid at once; performed randomly
       
4. adj. fraudulent

    (a)     guilty; dishonest
    (b)     injurious; causing damage
    (c)     exact; not more and not less; meticulous; strict
    (d)     classified; confidential; clandestine; covert; hidden; latent
       
5. adj. close

    (a)     first; primary; innovative; creative; novel
    (b)     kind; good
    (c)     near; adjacent; careful
    (d)     doubtful; not reliable; ambiguous
       
6. adj. curious

    (a)     truthful; candid; frank
    (b)     judgmental; important; crucial; vital
    (c)     arbitrary; fickle; flexible
    (d)     inquisitive; desiring to know and understand; odd; strange; rare
       
7. n. dealer

    (a)     supplier; seller; merchant; agent; sales representative
    (b)     shopping center; pedestrian walkway; promenade
    (c)     action or instance in which the ball or puck is prevented from entering the goal
    (d)     inflection; verbal 'time'
       
8. adj. continuous

    (a)     pure; obvious; easy to understand; comprehensible
    (b)     quiet; tranquil; calm; motionless
    (c)     containing nothing; without people; without contents; hollow; meaningless
    (d)     successive; uninterrupted; permanent
       
9. adj. rear

    (a)     continuing; enduring; remaining for a long time; durable
    (b)     appropriate; fitting; well-timed; timely; proper; expedient
    (c)     back; hind
    (d)     honest; truthful; frank; straightforward; genuine; earnest
       
10. adj. intricate

    (a)     complex; complicated; involved; entangled
    (b)     in a manner which shuts out all others; solely; in a limited manner
    (c)     available on a regular basis; employed to handle merchandise or goods
    (d)     rational; reasonable; wise; judicious; cognizant; aware

check you score : 1.a 2.b 3.b 4.a 5.c 6.d 7.a 8.d 9.c 10.a
ReadmoreGames to Teach English Vocabulary - Adjective Noun Lists

Vocabulary Words - Adverb Adjective Noun Verb Preffix Lists

Judul: Vocabulary Words - Adverb Adjective Noun Verb Preffix Lists Penulis: hari sutjiono Rating: 4.7 Deskripsi:Contoh Soal TOEFL - TOEIC dan Kunci Jawabannya

1. adv. outside

    (a)     quite; sufficiently; fairly
    (b)     out of doors
    (c)     strenuously; with great effort; to the full extent; intently; to the extreme limit
    (d)     at first; in the first place; in a unique manner
       
2. adj. cheap

    (a)     coming or occurring after the usual or expected time; tardy; slow; delayed
    (b)     very great in numbers; huge; powerful
    (c)     satisfied; pleased
    (d)     opposite of expensive; inexpensive
       
3. n. message

    (a)     incorrect interpretation
    (b)     abstract; summary; concise report; instructions
    (c)     communication; information; announcement; note; memo; intimation
    (d)     plan; aim; goal; purpose
       
4. adj. top

    (a)     new; fresh; late; of late times
    (b)     ceremonious; conventional; according to custom; stiff; strict; symmetrical
    (c)     highest; prime; leading
    (d)     important; consequential; meaningful; having meaning; of a considerable amount
       
5. n. accomplishment

    (a)     inability to succeed; lack of success; lack; bankruptcy; downfall
    (b)     fulfillment; realization; attainment; achievement
    (c)     test; attempt; experiment; annoyance
    (d)     concentration; consideration; focus; care; acknowledgment; recognition
       
6. v. generate
    (a)     to make clear; to explain
    (b)     to create; to produce; to bring into being
    (c)     to accelerate; to cause to move quickly; to expedite; to further; to hurry
    (d)     to make resistant; to make impervious; to edit
       
7. n. character

    (a)     suitcases; cases and bags carried by travelers
    (b)     large craft made for navigation on water; boat; ship; container
    (c)     nature; disposition; attitude; figure; person; statement of qualities
    (d)     shared characteristic; common feature
       
8. v. emerge

    (a)     to shape with skill
    (b)     to say that something is not true; to refuse; to renounce
    (c)     to irritate; to infuriate; to enrage
    (d)     to appear; to come out; to be revealed
       
9. pref. counter
    (a)     related to by the remarriage of a parent and not by blood
    (b)     toward; at
    (c)     after; later; subsequent to
    (d)     against; opposed
       
10. v. measure

    (a)     to control; to govern; to manage; to adjust to a specific level or condition
    (b)     to interest; to amuse; to host
    (c)     to gauge; to quantify; to assess; to evaluate; to estimate
    (d)     to specialize in a certain field

check you score : 1.b 2.d 3.c 4.c 5.b 6.b 7.c 8.d 9.d 10.c
ReadmoreVocabulary Words - Adverb Adjective Noun Verb Preffix Lists

Word Vocabulary Games - Verb Noun Lists

Judul: Word Vocabulary Games - Verb Noun Lists Penulis: hari sutjiono Rating: 4.7 Deskripsi:Contoh Soal TOEFL - TOEIC dan Kunci Jawabannya

1. v. pocket

    (a)     to give; to contribute; to grant; to bestow
    (b)     to transfer control from governmental to individual powers
    (c)     to make a remark; to explain; to write an explanatory note
    (d)     to profit; to roll a ball into a hole (Billiards)

2. v. attach

    (a)     to fasten; to link to; to add; to ascribe to; to connect to
    (b)     to give out; to distribute; to ration; to set aside for a special purpose
    (c)     to delay; to obstruct; to hinder; to prevent; to thwart
    (d)     to label; to fine

3. v. subsidize

    (a)     to bore a hole; to practice; to train; to sow seeds in rows
    (b)     to provide financial assistance
    (c)     to deal in; to sell
    (d)     to save; to cut back; to be thrifty; to be frugal

4. v. get over

    (a)     to emphasize; to accentuate
    (b)     to cushion; to fill; to fill out; to walk; to go by foot
    (c)     to recover
    (d)     to prove; to verify; to confirm; to actualize

5. v. tour
    (a)     to keep in existence; to preserve; to support; to provide for
    (b)     to alter; to change; to fluctuate
    (c)     to sightsee; to voyage; to travel
    (d)     to display; to demonstrate; to bestow; to grant

6. v. prize

    (a)     to accompany someone; to appear; to advance; to succeed
    (b)     to reinforce; to bind together; to strengthen a connection
    (c)     to illustrate; to elucidate; to interpret; to describe; to define
    (d)     to appreciate; to esteem; to respect; to appraise; to assess worth

7. n. additive

    (a)     person who favors political and social reform
    (b)     supplement
    (c)     development; progress
    (d)     person who presides over court trials; arbiter; expert; critic

8. v. calendar

    (a)     to take away part of a whole; to remove; to deduct
    (b)     to cushion; to fill; to fill out; to walk; to go by foot
    (c)     to prepare a financial plan; to make financial arrangements
    (d)     to write down in a timetable; to register

9. v. stem

    (a)     to use as an introduction; to use as a foreword
    (b)     to invite; to speak loudly; to visit; to phone
    (c)     to arise; to come from; to originate; to stop; to check
    (d)     to measure; to evaluate; to determine; to estimate

10. v. major


    (a)     to leaf through a book; to surf Internet websites
    (b)     to place in particular situations
    (c)     to defend; to save from harm; to watch over; to guard
    (d)     to specialize in a certain field

check you score : 1.d 2.a 3.b 4.c 5.c 6.d 7.b 8.d 9.c 10.d
ReadmoreWord Vocabulary Games - Verb Noun Lists

ESL English Vocabulary - Noun Adjective Lists

Judul: ESL English Vocabulary - Noun Adjective Lists Penulis: hari sutjiono Rating: 4.7 Deskripsi:Contoh Soal TOEFL - TOEIC dan Kunci Jawabannya

1. n. watch

    (a)     appraisal; estimation; assessment
    (b)     financial framework; financial plan
    (c)     place used by planes for takeoff and landing
    (d)     small clock that is usually worn on the wrist; guarding; observation

2. n. virtual

    (a)     resident; native of a country
    (b)     computerized representation of an actual object
    (c)     something which legally or rightfully belongs to an individual; payment; fee
    (d)     quality; factor; characteristic; feature
   
3. n. suite

    (a)     demand for goods or services; rate of purchase and sale; fair
    (b)     luggage; cargo; things to take on a trip; equipment
    (c)     structure; pattern; design; organization; pattern of data organization
    (d)     group of things that together form a set; group of attendants
       
4. n. anger

    (a)     attraction; closeness; liking; likeness
    (b)     sheet of paper on which information has been printed; flyer
    (c)     rage; fury
    (d)     price; expense
       
5. n. enclosure

    (a)     staying where one is; expectation; ambush
    (b)     confinement; additional document or letter placed within another
    (c)     deficiency; flaw
    (d)     hyphen; drop; pinch; rush; sprint
       
6. n. reserve requirement

    (a)     minimum amount of money and liquid assets set by the central banking system of the U.S.
    (b)     award; gift; present; contribution; donation
    (c)     aircraft which flies by means of horizontally rotating blades
    (d)     representative; rep; factor; cause
       
7. n. choice

    (a)     option; selection; variety
    (b)     track; path; customary series of stops during a trip
    (c)     pullover; employer who underpays his employees
    (d)     good friend; acquaintance
       
8. adj. staple

    (a)     grand; magnificent; striking
    (b)     appropriate; fitting; well-timed; timely; proper; expedient
    (c)     chosen; picked out; choice; superior; prime; picky
    (d)     essential; regularly used; primary; principal; main (of goods or products)
       
9. n. funnel

    (a)     formal agreement between two states; compact; covenant; contract
    (b)     inheritance; bequest; something handed down from one's ancestors
    (c)     material coherence; firmness; persistence; steadfastness
    (d)     device with a wide opening at the top which narrows as it reaches the bottom
   
10. n. profession

    (a)     slide; stumble; mistake; blunder; error
    (b)     stimulus; inducement; enticement; encouragement
    (c)     fastening mechanism which is opened with a key or other device
    (d)     vocation; skilled occupation; declaration; proclamation

check you score : 1.d 2.b 3.d 4.c 5.b 6.a 7.a 8.d 9.d 10.d
ReadmoreESL English Vocabulary - Noun Adjective Lists

Vocabulary Activity - List of Adjectives Verbs

Judul: Vocabulary Activity - List of Adjectives Verbs Penulis: hari sutjiono Rating: 4.7 Deskripsi:Contoh Soal TOEFL - TOEIC dan Kunci Jawabannya

1. adj. domestic

    (a)     very great in numbers; huge; powerful
    (b)     pertaining to home; pertaining to family; tame (about an animal)
    (c)     honest; sincere; straightforward; open; candid
    (d)     enduring; lasting; continuing; leftover; remaining

2. adj. nearby

    (a)     close at hand
    (b)     pedantic; cautious concerning minute details; scrupulous
    (c)     final; occurring as a result
    (d)     flat, level; even
       
3. adj. set

    (a)     chief; leading; main; principal
    (b)     having no curves or bends; frank; continuous; honest; consistent
    (c)     little; few in number; trivial; unimportant; modest
    (d)     fixed; arranged; prepared; resolute; firmly resolved; determined in advance
       
4. adj. scatterbrained

    (a)     appropriate; fitting; well-timed; timely; proper; expedient
    (b)     unable to think in a clear and orderly manner; giddy or frivolous
    (c)     fruitful; productive; abundant; plentiful; multiplying; producing fruit
    (d)     immediate; common; usual; standard
       
5. adj. eager

    (a)     occurring within a building; meant to be used inside
    (b)     still; fixed in place; static; settled; tending to stay in one place
    (c)     strongly desiring; keen; fervently interested
    (d)     comprehensive; complete; finished
       
6. adj. urgent

    (a)     some; few; separate; distinct; individual; various
    (b)     unable to think in a clear and orderly manner; giddy or frivolous
    (c)     of or relating to the mind; intellectual; psychosocial
    (d)     pressing; compelling; immediate; prompt
       
7. v. privatize

    (a)     to confirm the truth of something
    (b)     to transfer control from governmental to individual powers
    (c)     to hasten; to increase the speed of something; to speed something up
    (d)     to examine; to investigate; to inspect; to scrutinize
       
8. adj. square

    (a)     sloping; inclined
    (b)     ready; attentive; quick; agile
    (c)     infinite; boundless
    (d)     having four equal sides enclosing four equal angles
       
9. adj. confident

    (a)     certain; sure of oneself; composed
    (b)     honest; truthful; frank; straightforward; genuine; earnest
    (c)     immediate; common; usual; standard
    (d)     frail; feeble; faint; dilute; watery
       
10. adj. compliant

    (a)     additional; extra
    (b)     obedient; submissive; obliging; yielding; acquiescent
    (c)     floating; light; lively; cheerful
    (d)     having the capacity for feeling; susceptible to external influences or agents

check you score : 1.b 2.a 3.d 4.b 5.c 6.d 7.b 8.d 9.a 10.b
ReadmoreVocabulary Activity - List of Adjectives Verbs

Vocabulary Words - List of Verbs Nouns Adjectives

Judul: Vocabulary Words - List of Verbs Nouns Adjectives Penulis: hari sutjiono Rating: 4.7 Deskripsi:Contoh Soal TOEFL - TOEIC dan Kunci Jawabannya

1. v. edge

    (a)     to calculate; to figure; to estimate
    (b)     to sharpen; to provide with a border; to advance gradually or furtively
    (c)     to train; to certify; to meet the minimum standards; to moderate; to modify
    (d)     to originate; to create; to design; to fabricate; to concoct

2. v. sight

    (a)     to see with the eyes; to view; to notice; to discern; to observe
    (b)     to fail after starting well; to make a hissing noise which gradually fades into silence
    (c)     to draft into military service; to voluntarily join a cause
    (d)     to devise; to invent; to dream up; to design (often in a negative way)
       
3. n. nationality

    (a)     citizenship; patriotism
    (b)     act of giving in to desire; something which gratifies; luxury; leniency
    (c)     enterprise; drive; ambition; beginning move in a process; first step
    (d)     action; step; criterion; amount; degree; extent
       
4. n. standard

    (a)     model; criterion; norm; average; commodity which backs a monetary system
    (b)     person who puts money into a project
    (c)     viewpoint, opinion; siting; locus; location; place; job
    (d)     equipment; device for lifting and lowering objects
       
5. v. floor

    (a)     to take a risk in order to achieve a goal
    (b)     to knock down; to astound; to shock
    (c)     to catalog; to list; to enumerate; to set down in full detail
    (d)     to make a scheme; to plot; to design; to contrive; to think up
       
6. n. domestic

    (a)     caution; wisdom; careful judgment
    (b)     obstacle; misfortune; something which hinders progress
    (c)     plentifulness; abundance; numerousness; plurality
    (d)     housemaid; servant; housekeeper
       
7. adj. recognizable

    (a)     identifiable; determinable; able to be distinguished
    (b)     pertaining to home; pertaining to family; tame (about an animal)
    (c)     being one fourth; having four equal parts
    (d)     familiar; close; intimate; informed; aware
       
8. v. jeopardize

    (a)     to transport via locomotive; to convey by train
    (b)     to postpone; to disgust; to repulse; to deter
    (c)     to understand; to comprehend; to accomplish; to convert into cash; to liquidate
    (d)     to endanger; to place in danger; to imperil; to put at risk
       
9. n. decrease

    (a)     large craft made for navigation on water; boat; ship; container
    (b)     disorder; embarrassment; bewilderment
    (c)     something unyielding; something hard; stone similar to diamond
    (d)     decline; reduction; lessening
       
10. n. sign

    (a)     advantage; profit; help; benefit
    (b)     learning; field of learning; thorough investigation; report; analysis
    (c)     drink; refreshment
    (d)     mark; symbol; indication; hint; trace; notice; advertisement


check you score : 1.b 2.a 3.a 4.a 5.b 6.d 7.a 8.d 9.d 10.d
ReadmoreVocabulary Words - List of Verbs Nouns Adjectives

Vocabulary for Non English Speakers - List of Verbs

Judul: Vocabulary for Non English Speakers - List of Verbs Penulis: hari sutjiono Rating: 4.7 Deskripsi:Contoh Soal TOEFL - TOEIC dan Kunci Jawabannya

1. v. impose

    (a)     to plan; to mean; to have in mind do or accomplish; to designate for a particular purpose
    (b)     to require; to compel; to force upon; to enforce; to institute
    (c)     to injure; to harm; to mistreat
    (d)     to fasten; to link to; to add; to ascribe to; to connect to
       
2. v. import

    (a)     to record; to enroll; to have an effect; to have influence
    (b)     to sell; to trade or deal; to distribute; to promote
    (c)     to bring from another place; to bring goods from a foreign country; to signify; to imply
    (d)     to alter; to change; to fluctuate
       
3. v. perpetuate

    (a)     to eternalize; to make everlasting; to preserve from extinction
    (b)     to render insusceptible to a disease by inoculating
    (c)     to cause to be acquainted; to accustom; to make something well known; to publicize
    (d)     to manage; to supervise; to supply; to dispense
       
4. v. deserve

    (a)     to go out of sight; to become extinct; to cease to exist; to vanish
    (b)     to predict a future event or condition; to foretell
    (c)     to convert an object or image into a digital image using an optical device to browse
    (d)     to be worthy of; to have a right to
       
5. v. accompany

    (a)     to go along with; to go together with; to join; to attach
    (b)     to hold onto; to save; to store; to watch over; to care for
    (c)     to give a cost to something
    (d)     to draft into military service; to voluntarily join a cause
       
6. v. reveal

    (a)     to establish communication; to make a connection; to link to; to connect with
    (b)     to illustrate; to elucidate; to interpret; to describe; to define
    (c)     to show; to exhibit; to display; to expose; to disclose
    (d)     to reach; to achieve; to fulfill; to realize (a goal, purpose, etc.)
       
7. v. focus

    (a)     to watch; to study; to monitor; to supervise; to discern
    (b)     to confuse; to make hard to understand; to make difficult; to make complex
    (c)     to converse; to speak; to spread rumors; to lecture; to reveal secret information
    (d)     to make clear; to concentrate
       
8. v. vilify

    (a)     to carry; to impart or to communicate by statement, suggestion, gesture or appearance
    (b)     to lounge; to do nothing; to laze around
    (c)     to apply force or weight; to push; to stress
    (d)     to slander; to defame
       
9. v. honor

    (a)     to agree; to concur; to confirm; to endorse
    (b)     to exchange; to replace; to convert; to travel back and forth regularly (i.e. to work)
    (c)     to respect; to esteem; to pay tribute; to praise; to accept
    (d)     to surround; to enclose; to hesitate; to falter in speaking
       
10. v. recognize

    (a)     to trade; to plan for and promote for sales of; to market goods
    (b)     to give confidence; to promise; to pledge; to encourage
    (c)     to identify; to acknowledge; to know; to admit
    (d)     to give in to desire; to yield to; to satisfy; to spoil; to humor

check you score : 1.b 2.c 3.a 4.d 5.a 6.c 7.d 8.d 9.c 10.c
ReadmoreVocabulary for Non English Speakers - List of Verbs

Vocabulary Test - List of Nouns Adjectives

Judul: Vocabulary Test - List of Nouns Adjectives Penulis: hari sutjiono Rating: 4.7 Deskripsi:Contoh Soal TOEFL - TOEIC dan Kunci Jawabannya

1. n. tackle

    (a)     one part of a hundred
    (b)     equipment; device for lifting and lowering objects
    (c)     professional cook; head cook in a restaurant of hotel
    (d)     variety; difference; unlikeness
       
2. n. resignation

    (a)     something created separately for the purpose of being added to or placed inside (a book, newspaper, etc.)
    (b)     act of quitting a position; letter stating that one quits a position; relinquishment
    (c)     outlook; perspective; view; opinion; attitude
    (d)     inherent nature of something; central or outstanding characteristic
       
3. n. catalog

    (a)     mark or signature which allows a letter or package to be sent free of charge
    (b)     good friend; acquaintance
    (c)     degree of excellence; characteristic; attribute; character; excellence
    (d)     itemized list; index; directory
       
4. n. angle

    (a)     person who owns and operates a food store
    (b)     rules introduced by the government to regulate the trade of securities and mutual funds
    (c)     point of view; perspective
    (d)     true or fictional account of some occurrence; short work of fiction; plot; news report
       
5. n. inhabitant

    (a)     opening stroke or hit of the ball (Sports)
    (b)     sum; whole
    (c)     using up
    (d)     person who lives in a particular place; resident; tenant; occupant
       
6. n. bookcase

    (a)     marmalade; jam
    (b)     limit to which money may be withdrawn from the bank on credit
    (c)     shelves used to store printed items
    (d)     present; talent; offering
       
7. adj. widespread

    (a)     swift; fast
    (b)     spoiled; immoral; dishonest; perverted
    (c)     logical; reasonable; intelligent; prudent; expressible as a whole number (Mathematics)
    (d)     common; popular; extensive; prevalent
       
8. n. deposit

    (a)     range; journey; track; path; series; sequence
    (b)     formal agreement between two states; compact; covenant; contract
    (c)     sum of money that has been put in a bank for safekeeping; partial payment; pledge
    (d)     the U.S. treasury
   
9. n. veracity

    (a)     person living at about the same time as another person
    (b)     task; assignment; delegation; errand; religious delegation
    (c)     truthfulness; something that is a truth
    (d)     the sale of all or most of a company's inventory or assets to another company
   
10. n. delegate

    (a)     cost; price; payment
    (b)     military rank above captain; main subject of study chosen by a college or university student
    (c)     representative; deputy; agent; participant of a conference, convention, seminar etc.
    (d)     concern; affair; percentage on a loan which is paid over time

check you score : 1.b 2.b 3.d 4.c 5.d 6.c 7.d 8.c 9.c 10.c
ReadmoreVocabulary Test - List of Nouns Adjectives